Päässä on lyönyt tyhjää viime viikkoina sen suhteen mistä haluaisin kirjoittaa. Pohdin jopa eilen sitä, että olenko mukamas nähnyt nyt kaupunkia ihan tarpeeksi, etten enää saa itsestäni irti mitään. Tämä olisi tietenkin voinut olla se gradun pohdintapäivitys, jossa vihdoin avaisin mitä kansien väliin lopulta kesän aikana sain, mutta en vielä halua sitä vyyhtiä purkaa. Ja olen myös pohtinut kuuluisiko se toisen blogini puolelle.
Eli ollaan taas sitten syksyssä. Tällä kertaa näillä tunnelmilla.
Kannoin minä vaahteranlehtiä maljakkoon kotiin, mutta ne jäivät kuvaamatta.
Ja koska kaupunkiin kuuluu hyvä ruoka. Sunnuntai-illallisena oli karitsanpotkaa, jotka paistamisen jälkeen hautuivat padassa melkein neljä tuntia. Punajuuret, porkkanat, sipulit ja perunat porisivat padassa murean lihan kanssa.
Vähän sellainen boooooooring-olo. Ensi sýksynä paremmin.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti